ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΜΕΛΙ ΛΥΔΙΑ

Το ταξίδι μας ξεκίνησε δειλά το 2017 με μόλις τέσσερα μελίσσια, οπού όλες οι πληροφορίες, μέσα από βίντεο του youtube, διάφορα άρθρα, βιβλία και αναρτήσεις, άρχισαν σιγά σιγά να παίρνουν μορφή γνώσης.

 Ένα χρόνο μετά διπλασιάσαμε τα μελίσσια και εγγραφήκαμε στον μελισσοκομικό σύλλογο Κοζάνης και έτσι ξεκίνησε η πορεία της επιχείρησης μας. Με την πάροδο του χρόνου επιδιώξαμε και παρακολουθήσαμε πολλά σεμινάρια, θέλοντας να εμπλουτίσουμε κ άλλο τις γνώσεις μας και με την εμπειρία τα πράγματα αρχίσαν να είναι πιο ευνοϊκά.

Με προσπάθεια, θέληση, πείσμα, ο αριθμός των κυψελών σταδιακά ανέβαινε, αγοράσαμε εξειδικευμένα μηχανήματα και η επιχείρηση μας άρχισε να θεμελιώνεται. Σαφέστατα η επιχείρηση έπρεπε να ονομαστεί έτσι δόθηκε το όνομα Λυδία από την αξιολάτρευτη κόρη μας.

Σήμερα παράγουμε αρκετά προϊόντα διαφόρων ειδών μέλι, γύρη, πρόπολη, κερί, κερήθρα, βασιλικό πολτό και κηραλοιφή και έχουμε διευρύνει τους ορίζοντες μας και εκτός του νομού μας. Επιπρόσθετα θέλουμε και κρατάμε τα προϊόντα μας ποιοτικά, χωρίς θερμική επεξεργασία του μελιού και χρησιμοποιώντας βιολογικές θεραπείες για την προστασία και την υγεία των μελισσιών .

Με αγάπη για τη μέλισσα, σεβασμό σε αυτό που κάνουμε και σε ανθρώπους που θα τα γευτούν, παράγουμε και συσκευάζουμε τα προϊόντα μας  σε συγκεκριμένους χώρους με κατάλληλες συνθήκες χωρίς θέρμανση και φιλτράρισμα, σας προσφέρουμε το μέλι «Λυδία».

Στην μονάδα συσκευασίας ο επισκέπτης μπορεί να μάθει περισσότερα για τα προϊόντα μας στην αίθουσα γευσιγνωσίας και να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραγωγής. Θα μάθει επίσης για την κοινωνία των μελισσών και τις ευεργετικές ιδιότητες των διαφόρων προϊόντων της κυψέλης, μπορεί να αγοράσει τα προϊόντα της εταιρείας μας.

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !