ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ Η ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ

ΜΕΛΙ ΛΥΔΙΑ


Σπαθόλαδο ή Βαλσαμέλαιο

  • Το Βαλσαμέλαιο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για την ισχιαλγία και για κάθε πόνο ρευματικό, ενώ βοηθάει πάρα πολύ σε πόνους των αρθρώσεων και στην υδρωπικία. 
  • Ανακουφίζει και θεραπεύει άμεσα: πληγές, χτυπήματα, μώλωπες, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, κιρσούς, φλεγμονές, ερεθίσματα, κνησμούς, τσιμπήματα εντόμων, δερματοπάθειες, σκασίματα σε πτέρνες και αγκώνες, αιμορροΐδες, ρευματισμούς, αρθριτικά. 
  • Επίσης είναι για κράμπες, πιασίματα, ψύξεις, νευραλγίες και πονοκέφαλους. Με το σπαθόλαδο, όπως αλλιώς λέγεται, κάνουμε επαλείψεις ή ελαφρές εντριβές στο μέρος που πονά ή μπορούμε ακόμη να εφαρμόσουμε τοπικά επιθέματα με διαποτισμένη γάζα. 
  • Επίσης, σε προβλήματα όπως αιμορροΐδες, έλκος στομάχου και δυσκοιλιότητα(στα οποία και έχει θεαματικά αποτελέσματα) η χρήση του γίνεται πίνοντας ένα κουτάλι της σούπας σπαθόλαδο κάθε βράδυ με άδειο στομάχι. 
  • Καθώς είναι ιδανικό για κάθε θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ. Όταν σκάνε τα χείλια είναι το μόνο που τα επαναφέρει και μάλιστα, χωρίς υπερβολή μέσα σε λίγη ώρα.


Τηλεφωνική παραγγελία
Τιμη 8€

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !